Thuis

Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd.

Bedrijfprofiel

Ons bedrijf is een high-end bedrijf van het huistoestel dat het huishouden dient. De factor, die in Guangzhou de plaats bepaalt van het 20.000 vierkante meters van gebied behandelt en meer dan 200 werknemers heeft. Wij hebben OEM de dienst voor het huishoudapparaatmerken van Europa zoals MIELE, BONECO, BEURER, HOMEDICS, H2O enz. verleend. Wij hangen de bedrijfsfilosofie aan „zijn Professioneel, taxeren Integriteit, benadrukken Veiligheid en verstrekken Diepe Aanpassing“. Wij passen altijd de meest geavanceerde technologie toe en verlenen de uitstekende dienst om beste producten volgens de eisen van cliënten te verstrekken. Blijvend bescheiden en houdend in deze industrie bijna 10 jaar geconcentreerd, worden wij hoogst erkend door klanten en cliënten Europa aan Amerika.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij specialiseren ons in R&D en de vervaardiging van elektro de geurproducten van huishoudenappliances&fine. Onze productregel behandelt luchtbevochtigers, mugval, infrarode lamp, lucht revitaliser, aromaverspreider, luchtzuiveringsinstallatie en de verspreider van het autoaroma, totaal 16series en meer dan 500 producten.

Wij voeren over 90%-producten uit en bereiken een jaarlijks verkoopvolume die US$10million.We overschrijden opscheppen gevorderde productietechnologie, efficiënt beleid en professioneel R&D-vermogen.

Wij verheugen ons op het vestigen van handelsbetrekkingenschip met klanten zowel binnenlands als overzee.

 

Verkoopbureau:

Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd. Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd. Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd. Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd. Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd. Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : OEM

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit de elektrische verspreider van de luchtverfrissing voor verkoop Van goede kwaliteit de elektrische verspreider van de luchtverfrissing voor verkoop Van goede kwaliteit de elektrische verspreider van de luchtverfrissing voor verkoop Van goede kwaliteit de elektrische verspreider van de luchtverfrissing voor verkoop