Thuis Nieuws

10 de manieren een Luchtbevochtiger verbetert Uw Gezondheid, Huid, en Huishouden in deze Winter.

Certificaat
Van goede kwaliteit de elektrische verspreider van de luchtverfrissing voor verkoop
Van goede kwaliteit de elektrische verspreider van de luchtverfrissing voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
10 de manieren een Luchtbevochtiger verbetert Uw Gezondheid, Huid, en Huishouden in deze Winter.
  1. Verminder risico van besmettingen. De virussen en de bacteriën kunnen niet ook in vochtige lucht reizen. Een luchtbevochtiger kon het verschil betekenen tussen het worden van de griep deze winter en het blijven gezond.
  2. Zachtere, trillendere huid. De koude, droge lucht ondermijnt vochtigheid van uw huid, die allerlei problemen, met inbegrip van droogte, dofheid veroorzaakt, afschilferend, en het versnelde verouderen. Een luchtbevochtiger kan helpen al deze schadelijke gevolgen verhinderen, en u helpen dat het gloeien handhaven, trillend zoek al uw vakantiepartijen en bijeenkomsten.
  3. Comfortabele sinussen. U kent dat droge, strakke gevoel u in uw neus in de winter krijgt? Zelfs als u geen koude (het is slechter wanneer u) hebt, kan de de winterlucht uw sinussen uitdrogen, die uw weerstand tegen bacteriën en virussen verminderen. Slaap met een luchtbevochtiger en kielzog omhoog met comfortabeler neus-en een keel!
  4. Snellere helende tijden. Zeg u omhoog met een koude, een sinusbesmetting, of de griep beëindigt. Een luchtbevochtiger zal uw het lijden verkorten. Het houden van uw neuspassages en uw keel zal vochtig u helpen sneller helen, en zal symptomen als het hoesten en het niezen verminderen.
  5. Gezondere houseplants. De trekkrachttoxine van de installatieshulp uit de lucht. Maar zij kunnen in droge, de winterlucht lijden. Hebt u opgemerkt dat de grond droger is dan gebruikelijk? Mismoedig ziek kijken de bladeren en? Een luchtbevochtiger kan helpen uw houseplants houden gezond-die helpt u gezond houden, ook!
  6. Beschermd houten meubilair. De droge lucht kan houten meubilair, evenals het vormen en deuren beschadigen, veroorzakend hen om te verdelen en te barsten. Een luchtbevochtiger kan helpen de integriteit bewaren die van het hout, uw stukken voor de komende jaren handhaven.
  7. Geen het grommen ochtendstem. Klinkt u vaak als een beer in de ochtenden? Dat is droge lucht die aan uw stembanden krijgen. Klink meer als uw normale zelf wanneer u 's nachts met een luchtbevochtiger in uw slaapkamer slaapt!
  8. Verminderd verwarmend miljard. Wist u dat de vochtige lucht warmer voelt dan droge lucht? Het is waar. Als u wat vochtigheid aan de lucht toevoegt, zal het warmer voelen, wat u be*sparen op uw het verwarmen rekeningen kan helpen deze winter.
  9. Minder elektrische schokken. Niemand houdt van een statische elektriciteit schok-vooral niet de kat! Maar u kunt opgemerkt hebben dat in de winter, het moeilijker is om het te vermijden. Dat is opnieuw de droge lucht. Gebruik een luchtbevochtiger en verlaat buiten de bliksem.
  10. Betere slaap. Als u of een partner snurkt, kan een luchtbevochtiger helpen. Wij neigen meer te snurken als onze sinussen en kelen droog zijn. Een vochtig milieu neigt ook warmer en comfortabeler te voelen, wat een goede nachtrust kan aanmoedigen.
Bartijd : 2019-09-23 13:57:23 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Qingdao Unipower Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Luke

Tel.: 18560674828

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)